Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Meso Whitening

Donkere kringen onder de ogen? Nu verleden tijd!

Veel mensen hebben last van donkere kringen onder de ogen. Donkere kringen onder de ogen is een zeer groot probleem voor veel vrouwen maar ook mannen! Het geeft vaak een vermoeide en sombere blik. Denk hierbij aan pigment rond de ogen of blauwe verkleuringen. Vaak zie je ook pigment op de slapen.

Beautystudio Marlies heeft een nieuwe permanente make up techniek, waarmee je dit effectief kan verwijderen!

Er worden GEEN CAMOUFLAGE pigmenten gebruikt in de huid maar een whitening serum. De behandeling duurt 45 minuten en is pijnloos en makkelijk te ondergaan. Na de behandeling is de huid licht roze. U kunt uw dagelijkse leven gewoon weer oppakken. Na 2 weken is er weer een behandeling mogelijk. Afhankelijk van de hoeveelheid pigment en diepte van het pigment zijn er soms meerdere behandelingen nodig. Laat u adviseren!

Resultaat

 • Werkt dit ook op blauwe verkleuringen rond de ogen
  Blauwe kringen komen van lekkende bloedvaten, en dan werkt de meso whitening ook. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig, maar het resultaat blijft langer.

 

 • Is het resultaat na de behandeling direct zichtbaar? 
  Het resultaat van de Meso whitening behandeling is direct zichtbaar en wordt door gebruik van de Whitening cream iedere dag beter. Na 2 weken mag de behandeling worden herhaald. 

 

 • Wat heb ik nodig voor de meso whitening behandeling thuis? 
  Om de kwaliteit van de huid te verbeteren tegen hyperpigmentatie en donkere kringen moet je thuis met een speciaal serum smeren om het effect van de behandeling in de salon te versterken. En altijd goed beschermen met een hoge SPF in de zon.

 

 • Mag je na een behandeling meso whitening de zon in?
  UV licht is de oorzaak dat melanine wordt gevormd, en zonlicht bevat veel UV straling. Het is dus van groot belang dat je de (donkere) delen van de huid goed beschermd met een hoge factor. Selvert heeft een factor 90 en beschermt daar goed tegen! Ga niet in de zon of onder de zonnebank.

 

 • Hoe lang heeft de meso whitening behandeling effect?
  Dit hangt af van de oorzaak van de pigmentatie. Ouderdomsvlekken blijven echt lang weg, soms wel meer dan 2 jaar! Voor melasma, hormonale pigmentvlekken, moet de behandeling regelmatig worden herhaald en is het gebruik van de Whitening cream heel belangrijk!

 

 • Kan deze behandeling op een huid met eczeem?
  Ja het kan op een huid met eczeem, maar je moet geen medische problemen hebben. Alles wat wij doen geldt voor gezonde mensen. Eczeem valt hier precies tussenin. Er zijn veel gradaties van eczeem en verschillende oorzaken. Pas na een goed intake gesprek en huidanalyse kunnen wij beoordelen of het mogelijk is. Als je toch wilt behandelen, kun je het best eerst een stukje behandelen om te testen en de reactie van de huid afwachten. En...niet meteen bij de ogen starten, maar testen op arm of hals.

 

 • Doe je delen van het gezicht of het hele gezicht in 1x?
  Nee, we behandelen alleen de hyperpigmentatie en het liefst in zones. Het grote voordeel is dat je ook het verschil ziet tussen behandelde en onbehandelde delen. 

 

 • Werkt het ook voor vochtwallen onder de ogen?
  Nee! Er wordt gewerkt aan een serum hiervoor. Hopelijk komt dat snel op de markt.
 

tARIEVEN MESO WHITENING

1e behandeling €150,00 incl. whitening crème voor thuis

2e behandeling €150,00 incl. whitening crème voor thuis

3e en volgende behandeling €125,00 incl whitening crème voor thuis


Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: