Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nieuws

Terug in de tijd, belangrijk en veel nieuws uit de Beautystudio

Blog logos
 
Het is iets meer dan 8 jaar geleden dat wij met Beautystudio Marlies verhuisde naar het prachtige en strak gerenoveerd pand waar we nu werken.
We hebben er geweldige jaren beleefd! Met de komst van dochter Eliza in 2015 en schoondochter Esmee in 2017 groeiden we enorm. We behoorden jarenlang bij de top van de beste schoonheidssalons van Nederland.
 
We bieden veel behandelingen en specialisaties aan voor een brede klanten groep.
In juni heeft Esmée ons instituut verlaten, ze heeft haar hart gevolgd door haar eigen salon te starten. Met Esmée en haar bedrijf gaat het heel goed.
Zoals bijna iedereen weet is Eliza heel ambitieus en nog steeds aan het studeren. Ze is begonnen als schoonheidsspecialiste, daarna heeft ze haar HBO voetreflextherapie afgerond en op dit moment studeert zij af na 4 jaar als diëtiste.

Lees verder

Esmée neemt afscheid van Beautystudio Marlies

Vandaag was de laatste werkdag van Esmée. Een dag met een lach maar voor mij ook met veel tranen. Een dag met een dubbel gevoel. De laatste werkdag van Esmee bij Beautystudio Marlies.
 
Esmee is al heel jong in de familie beland en mijn liefde voor het beautyvak bleek zij ook te hebben. Ik heb haar als een soort schoolmeisje zien komen in de familie maar ook in de salon. In februari 2017 werd ik geopereerd en Esmee had toen al haar schoonheidsspecialiste diploma op zak. Ze studeerde nog voor pedicure. Esmee bood aan om voor mij wat uurtjes in te vallen. Ik vond het best een beetje eng maar waarom niet dacht ik toen. De klanten vonden haar gelijk geweldig. We gingen kijken hoe we Esmee een werkplek konden bieden in ons instituut. Ze ging als zelfstandige aan het werk als pedicure en aan het einde van dat jaar ook in dienst als schoonheidsspecialiste. Een spannende stap voor allebei. Dochter Eliza was al in de zaak en nu Esmee erbij. Wat als......schoot het soms door mijn hoofd. Allemaal familie bij elkaar.
 
En mijn lat ligt hoog, heel hoog. Ik weet van mijzelf dat ik niet makkelijk ben op de werkvloer. Altijd moet alles perfect zijn en dan die schoonmaakdrang die ik altijd heb. Altijd het beste voor onszelf maar zeker voor onze klanten. Altijd vernieuwen en op zoek naar beter. Esmee kende mij al goed en zij kan hiermee omgaan. Super knap!
 
Ze stelde zicht open, ging volop studeren en we trainden met z'n drieën naar de top. Beide meiden ontpopte zich tot twee super vakbekwame dames. Met veel passie en liefde voor het vak en onze klanten. We maakten met elkaar Beautystudio Marlies steeds succesvoller. Wat resulteerde in twee keer een nominatie voor de Beauty Award salon klein. Hiermee behoorden wij tot de top 3 beste salons van Nederland.
Ik koester alle mooie momenten die wij met elkaar hebben beleefd. We hebben zoveel trainingen in binnen en buitenland gevolgd, klanten dagen georganiseerd en heel wat uurtjes onder het genot van een hapje en een drankje zitten sparren. En wat loop ik altijd vol trots rond in ons instituut.
 
 

Lees verder

Sophie is geboren!

Blog Sophie

 

Welkom Sophie!

Beautystudio Marlies heeft geweldig nieuws!

Vol trots en blijdschap verwelkomen wij Sophie. Ze is geboren op 3 april 2021 en weegt 2795 gram.
Het gaat heel goed met Esmée en Sophie. Wat zijn we dankbaar, blij en gelukkig. En wat is ze prachtig!

Wij wensen Walter, Esmée en Sophie heel veel geluk, liefde en gezondheid toe. We gaan volop van haar genieten!

Wat ben ik een trotse Oma en Eliza een trotse tante.

Onze etalage lijkt op een kinderkleding zaak maar is echt nog steeds een Beautystudio!

Esmée gaat genieten van haar welverdiende kraamtijd en komt begin juli weer terug.

Haar werkdagen worden:

  • Dinsdag de hele dag
  • Woensdagochtend
  • Vrijdag de hele dag

Door het verlof van Esmée is het extra druk. Reserveer uw afspraak op tijd en plan eventueel door om teleurstellingen te voorkomen.

Wij zijn weer open!

Goed nieuws! 3 maart zijn wij weer volledig open gegaan! Ondanks alle twijfels over meer besmettingen, mutaties van het virus en toch nog veel bezette IC bedden heeft het kabinet besloten dat de schoonheidssalons open mogen. Wat een geweldig nieuws voor u en ons!

Wij beseffen maar al te goed dat voorzichtigheid geboden is. We willen niet nog een keer sluiten. Uiteraard houden wij ons strikt aan alle maatregelen van het RIVM.

Misschien overbodig maar dat vragen wij ook van u als klant. Als u klachten heeft in welke vorm dan ook annuleer dan uw afspraak. Bij binnenkomst kunt u direct uw handen ontsmetten. Heeft u nog geen afspraak dan kunt u contact met ons opnemen. Esmée is aan het genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Ze vindt het erg jammer dat ze niet tot 1 maart haar werk heeft kunnen doen en haar klanten kunnen behandelen. 1 juli is ze weer bij ons terug. Door het verlof van Esmée is het voor ons extra druk. Wij hebben geen vervanging voor haar. Plan daarom uw afspraak op tijd en eventueel door om teleurstellingen te voorkomen.

Pedicure behandelingen kunnen we helaas ook niet plannen. Durft u een behandeling nog niet aan?

Wilt u wel uw huidverzorging voor thuis? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij kijken met veel plezier uit naar morgen en hopen u weer te verwelkomen in ons instituut. Uiteraard hebben wij niet stil gezeten. We hebben een nieuwe behandeling, Ultralift en een nieuwe manier om kringen en pigmentstoringen onder de ogen te verminderen/ verwijderen.

Meer weten? Wij adviseren u graag!

 

Wist u dat Esmée zwanger is van een dochter? Midden april is ze uitgerekend! Wordt vervolgd..! 

Beautystudio Marlies heeft het zilver behouden op de uitreiking van de Beauty Award

Beautystudio Marlies heeft het zilver behouden op de uitreiking van de Beauty Award en behoort tot de top 3 beste salons van Nederland

Op zondagavond 14 april werden voor de tiende keer de Beauty Awards uitgereikt tijdens een spectaculaire gala-avond in NBC Nieuwegein.

De weg hiernaar toe was een lang en geweldig traject. Uit alle inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de volgende jurybijeenkomst(en) werden er drie genomineerden vastgesteld in de categorie Beste salon van Nederland en op zondag 14 april de uiteindelijke winnaar gekozen. We mochten de Award helaas niet mee naar huis nemen, maar we behoren tot de top van beste salons van Nederland

Natuurlijk blijven wij onze Beauty Award ervaring met je vieren. En hebben wij het hele jaar mooie en feestelijke aanbiedingen. Door het trouwe bezoek aan ons instituut zijn wij succesvol. En dat waarderen wij heel erg en zijn wij dankbaar voor.

Zoals je gewent bent streven wij naar het beste voor de huid en de mooiste resultaten. Als beauty professionals zullen wij er naar streven om tot deze top te blijven behoren.

Wij hebben een geweldige tijd achter de rug en genoten van deze periode. We willen iedereen bedanken voor het support, aandacht, cadeautjes, kaarten, bloemen en leuke reacties.

Beautystudio Marlies heeft het zilver behouden

Op de uitreiking van de Beauty Award is het zilver behouden en behoren we tot de top 3 beste schoonheidssalons van Nederland! Op zondagavond 14 april werd voor de tiende keer de Beauty Awards uitgereikt tijdens een spectaculaire gala-avond in NBC Nieuwegein.

De weg hiernaar toe was een lang en geweldig traject. Uit alle inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de volgende jurybijeenkomst(en) werden er drie genomineerden vastgesteld in de categorie beste salon van Nederland en op zondag 14 april de uiteindelijke winnaar gekozen. We mochten de Award helaas niet mee naar huis nemen, maar we behoren tot de top van beste salons van Nederland!

Natuurlijk blijven wij onze Beauty Award ervaring met je vieren en hebben wij het hele jaar mooie en feestelijke aanbiedingen. Door het trouwe bezoek aan ons instituut zijn wij succesvol. En dat waarderen wij heel erg en daar zijn we dankbaar voor.

Zoals je gewent bent streven wij naar het beste voor de huid en de mooiste resultaten. Als beauty professionals zullen wij er naar streven om tot deze top te blijven behoren.

Save the date!
13 september Beauty Award party
30 november Beauty Experience met Mari van der Ven en Ferry Doedens!

We lichten vast een tipje van de sluier voor 30 november, het is van 17.00 uur tot 21.00 uur. Beautystudio Marlies en Autobedrijf A van Dorp bundelen weer krachten. Op 30 november organiseren wij een spectaculair beautyevent met Mari van der Ven en Ferry Doedens, misschien wel beter bekend als Lucas Sanders van Goede Tijden Slechte Tijden. Meer informatie volgt!

Genomineerden dag bij van der Valk in Breukelen

Een gezellige dag met alle genomineerden van de Beauty Award 2019. Ik heb kennis gemaakt met alle toppers uit ons vak. Marjanne Riemens verzorgde een leuke workshop. En Kim Kötter was er met Michael Bakker (van SBS6 ) om filmopnames te maken voor de gala avond. Het is een interview met Kim waarin zij vragen stelt. Voor de uitreiking worden deze filmpjes gedraaid. Er zijn leuke ideeën naar voren gebracht hoe de Beauty Award steeds meer een begrip kan gaan worden bij de consument. Het zou geweldig zijn als we sterrensalons gaan krijgen.

Maddy Weide zorgde dat de hele dag perfect verliep. Heerlijk als alles zo goed georganiseerd is. Kortom ik heb weer genoten van deze heerlijke flow!

Vandaag de grote dag

Om 9.50 moest ik voor de jury verschijnen. Het gesprek was in Breukelen bij van der Valk hotel. We hebben besloten daar te slapen in verband met de sneeuw en de strenge vorst die nog voorspeld werd. Te laat komen kan echt niet. Het was zo een relaxte start van de dag. Het gesprek verliep prima. Met de start even wat zenuwen in de stem, maar dat was snel weg. Ik heb ook mijn andere 2 collega’s die genomineerd zijn in onze categorie ontmoet. Super leuk om kennis te maken.

Nu is het afwachten tot 14 april. De taak van de jury zit erop. 12 februari is er een genomineerden dag. Daar ga ik alle collega’s ontmoeten. En dan natuurlijk met de meiden op stap. Op zoek naar een prachtige galajurk voor de uitreiking. Want stralen gaan we! We zitten in een heerlijke flow en genieten iedere dag van alle aandacht en support. Wij willen iedereen bedanken hiervoor.

Blijf ons volgen op onze weg naar de uitreiking op 14 april en kom in het instituut profiteren van leuke aanbiedingen.

YES, GENOMINEERD VOOR DE BEAUTY AWARD 2019!

Wat hebben wij prachtig nieuws zo aan het begin van het nieuwe jaar. Wij zijn weer genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheidssalon van Nederland. Wat zijn wij ongelooflijk trots en blij. Wat ben ik trots op mijn meiden Eliza en Esmee. Onze reis op weg naar de Beauty Award 2019 startte met een inzending van een uitgebreid informatieboek. Daarop volgde een bezoek van de mystery guest op 27 december 2018. Ennn…….. we zijn door!

 

Lees verder

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: